Menü Bezárás
Cégünk 1989-ben alakult családi vállalkozásként. Központi gyártó és kereskedelmi telephelyünk Csongrád Ipari Parkjában helyezkedik el. Jelenleg a gyártás egy 800, egy 600 és egy új 1000 m2-es üzemcsarnokban történik, míg további 600 m2-en raktározzuk az általunk forgalmazott alapanyagokat, szerelési anyagokat és egyéb berendezéseket.

Termékeink főbb elemei a négyszögletes és kör keresztmetszetű légcsatorna-elemek, de ezek mellett egyedi hegesztett vezetékek, technológiai rendszerek, egyedi rácsok, anemosztátok gyártását is végezzük horganyzott, festett, alumínium vagy rozsdamentes kivitelben.

2015 évben – a hagyományos légtechnikai-elem gyártás megtartása mellett – lemeztechnikai divíziót hoztunk létre telephelyünkön, tapasztalt szakembergárdával, korszerű CNC vezérlésű Trumpf és Amada típusú lemezmegmunkáló gépek beszerzésével.

Kereskedelmi tevékenységünk biztosítja a légtechnikai munkák egyéb alkatrészeinek, szerelési anyaginak a kiszolgálását, illetve a légtechnikai gyártás során használatos egyéb alapanyagok forgalmazását is. A jól kialakított beszerzési hálózatnak köszönhetően megrendelőink minden igényét ki tudjuk elégíteni, így vevőink egy helyen beszerezhetnek minden típusú terméket.

A jó minőség megtartása érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, gépparkunkat. Az elmúlt évben új CNC lézervágó berendezés, új Amada élhajlító gép illetve több új hegesztő gép került beszerzésre.

A piac által meghatározott, egyre emelkedő vevői igények kielégítésére, ill. a minél magasabb színvonalon történő szolgáltatásnyújtás érdekében a LARODO Kft. az MSZ EN ISO 9001:2009 számú szabványnak megfelelő Minőségirányítási rendszert vezetett be 2014.09.01.-től.

A Minőségirányítási rendszer kiépítésével és működtetésével elköteleztük magunkat folyamataink, szolgáltatásaink minőségének állandó javítási stratégiája mellett. Elsődleges célunk a Megrendelőink elégedettségének elnyerése, a bizalom megtartása, valamint a LARODO Kft. megalapozott jó hírnevének további erősítése.

Fontos számunkra a vevőink gyors, pontos és rugalmas kiszolgálása egyedi igények esetén is. Kiemelt fontosságú számunkra vevőink igényeinek és elvárásainak megfelelő speciális termékek legyártása kedvező szállítási határidővel és versenyképes áron.