Újdonságaink

2015
ISO Minőségirányítási rendszer bevezetése
Tovább....


Teljes körű lemezmegmunkálás, egyedi fém alkatrészek gyártása hagyományos stancoló/nibbelő és lézer vágó TRUMATIC berendezéssel akár bérmunkában is.

Elérhetőségek
an image
LARODO Kft.
6640, Csongrád, Rév István u. 6.
Email: larodo@csongrad.hu
Honlap: www.larodo.hu
Tel./Fax: (+36) 63-482-004
               (+36)63-482-044

001

 

Cégünk 1989-ben alakult családi vállalkozásként. Központi gyártó és kereskedelmi telephelyünk Csongrád Ipari Parkjában helyezkedik el. A gyártás fő elemei egy 800 m2-es üzemcsarnokban történnek, míg további 1200 m2-en raktározzuk az általunk forgalmazott alapanyagokat, szerelési anyagokat és egyéb berendezéseket.

 

002Ezen felül a rácsok, anemosztátok gyártására egy külön 1000 m2-es jól felszerelt gyártó üzemet hoztunk létre. Az elmúlt majdnem négy évtizedben kivívtuk a helyi régió elismerését. Folyamatosan gyártunk az egész ország területére és külföldre is. Üzletpolitikánkban elsősorban a kis- és nagyfelhasználók, de a lakosság igényeinek felmérése és kielégítése is szerepel.

 

 

003Termékeink főbb elemei a négyszögletes és kör keresztmetszetű légcsatorna-elemek, de ezek mellett egyedi hegesztett vezetékek, technológiai rendszerek, egyedi rácsok, anemosztátok gyártását is végezzük horganyzott, festett, alumínium vagy rozsdamentes kivitelben. Ezen kívül vállaljuk egyéb fém alkatrészek, szerkezeti elemek gyártását is. A folyamatosan fejlesztett, új kivitelű rácsok, anemosztátok gyártása lehetővé teszi az egyedi belsőépítészeti igényeket kielégítő speciális termékek szállítását is.

 

004Kereskedelmi tevékenységünk biztosítja a légtechnikai munkák egyéb alkatrészeinek, szerelési anyaginak a kiszolgálását illetve a légtechnikai gyártás során használatos egyéb alapanyagok forgalmazását is. A jól kialakított beszerzési hálózatnak köszönhetőem, megrendelőink minden igényét ki tudjuk elégíteni, így vevőink egy helyen beszerezhetnek minden típusú terméket. A jó minőség megtartása érdekében folyamatosan fejlesztjük termékeinket, gépparkunkat és természetesen az állandó beszállítók csak kiváló minőségű alapanyagaiból dolgozunk.

005Fontos számunkra a vevőink gyors, pontos és rugalmas kiszolgálása egyedi igények esetén is. Kiemelt fontosságú számunkra vevőink igényeinek és elvárásainak megfelelő speciális termékek legyártása kedvező szállítási határidővel és versenyképes áron.

 

 

 

Szolgáltatások:

  • Hagyományos kör és négyszögkeresztmetszetű légtechnikai idomok és csövek gyártása horganyzott, alumínium és rozsdamentes kivitelben.
  • Lég- és folyadéktömör kivitelű hegesztett légtechnikai idomok és csövek gyártása horganyzott, alumínium és rozsdamentes kivitelben.
  • Külső peremes bilinccsel összeszerelhető porvezetékek gyártása.
  • Légtechnikai anemosztátok, rácsok, zsaluk és kiegészítő elemek gyártása festett acél, alumínium és rozsdamentes kivitelben.
  • Horganyzott acél, alumínium, rozsdamentes és acéllemezek teljes körű feldolgozása. Egyéb lemezmegmunkálás lézer és hagyományos Trumatic gépekkel, akár bérmunkában is.
  • Horganyzott acél, alumínium, rozsdamentes és acéllemezek raktározása, forgalmazása többféle táblaméretben. Állandó raktárkészletünk folyamatosan bővül, megtalálható a különböző anyagminőségű perforált táblalemezek mellett a csőgyártáshoz szükséges szalagtekercs kivitel is.
  • Egyéb légtechnikai szerelési anyagok forgalmazása.